Victor Becali a declarat ca si in cazul in care Ionel Danciulescu nu s-ar fi transferat in China, echipa nationala era un subiect inchis pentru el, subliniind ca atacantul are un copil care "traieste cu bani, nu cu selectii la nationala". "Chiar daca
Victor Becali a declarat ca si in cazul in care Ionel Danciulescu nu s-ar fi transferat in China, echipa nationala era un subiect inchis pentru el, subliniind ca atacantul are un copil care "traieste cu bani, nu cu selectii la nationala". "Chiar daca ramanea in tara, echipa nationala era un capitol inchis pentru Danciulescu, pentru ca nu a fost convocat din cate stiu eu. La urma urmei, Danciulescu are familie, are un copil si copilul traieste cu bani, nu cu selectii la echipa nationala", a spus Becali. Agentul FIFA, care a sosit, marti seara din China, spune ca ratarea transferului lui Danciulescu la campioana Shenzhen Jianlibao si ajungerea acestuia la Shandong Luneng a fost o strategie folosita de un partener chinez. "Nu stiu de unde s-a auzit ca a cazut acest transfer. A fost o strategie a unui partener de-al nostru din China, care nu a vrut sa se stie in acel moment numele echipei la care urma sa evolueze Danciulescu", a mai spus Becali. Acesta spune ca nu trebuie ca lumea sa priveasca in mod ciudat transferul celui mai bun jucator al Romaniei in China. "Din punct de vedere al bazei materiale, dar si financiar, ca salarii, ca premiile pe care le castiga, jucatorii din China sunt mult peste noi. Poate, fotbalul nu este atat de calitativ ca al nostru", sustine Becali, care a adaugat ca nu a discutat transferurile altor fotbalisti romani in China, cum ar fi cele ale lui Florentin Petre, Claudiu Niculescu sau Angelo Alistar.
Steaua, favorita la titlu
Victor Becali a comentat si ultimele "mutari" din fotbalul romanesc, legate de investitiile de la Timisoara si Galati. "Este foarte bine ca s-au investit bani multi la Timisoara, obiectivul lor cred ca trebuie sa fie salvarea de la retrogradare, urmatorul an sa reconstruiasca o echipa si, abia in al treilea an, sa incerce sa se bata pentru titlu. Cu toti banii din lume, nu te poti bate dintr-o data cu Steaua si cu Dinamo la titlu. In cativa ani cred ca se pot implica in lupta pentru titlu, doar daca il vor lasa pe Olaroiu sa construiasca o echipa", a spus Becali. Agentul FIFA considera ca Steaua este in continuare favorita la titlu. "Steaua este, indiscutabil, favorita, dar lupta se da in trei. Se anunta o lupta interesanta", a mentionat Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.