Mijlocasul Ionut Badescu este cea de-a treia achizitie a clubului Otelul Galati in aceasta iarna, fostul jucator al formatiei Farul Constanta efectuand deja un prim antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichita. Badescu a debutat la diviziona
Mijlocasul Ionut Badescu este cea de-a treia achizitie a clubului Otelul Galati in aceasta iarna, fostul jucator al formatiei Farul Constanta efectuand deja un prim antrenament sub comanda tehnicianului Mihai Stoichita. Badescu a debutat la divizionara B - ARO Campulung Muscel, dupa care s-a transferat la Farul Constanta. In ianuarie 2004, Badescu a semnat un contract cu gruparea bulgara Neftohimik Burgas. Dintre cei trei fotbalisti armeni aflati pe lista de achizitii a lui Stoichita - Haciatrian, Gregorian si Arman Karamian - doar unul are sanse reale de a ajunge la Otelul. Haciatrian este ofertat de doua echipe din Premier League, iar Gregorian are o propunere de transfer de la formatia FC Moscova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.