In cadrul unei editii speciale Kiss'N'Dance, KissFM il aduce la Bucuresti pe Danzel. Asta-seara, la Club Maxx, Cristi Nitu il va introduce in scena pe Johan Waem, alias Danzel, care va declansa ''Training Day'', o adevarata zi de instructie si de da
In cadrul unei editii speciale Kiss'N'Dance, KissFM il aduce la Bucuresti pe Danzel. Asta-seara, la Club Maxx, Cristi Nitu il va introduce in scena pe Johan Waem, alias Danzel, care va declansa ''Training Day'', o adevarata zi de instructie si de dans pana la epuizare. Finalist al Concursului ''Idol 2003'', versiunea belgiana a ''Popstars", Danzel a reusit sa bulverseze topurile europene cu al sau obsedant refren ''Pump It Up!''. La sectiunea House Experience, desfasurata, ca de obicei, la Club Kristal vom avea parte de doua sesiuni ''grele''. Vineri, vor da examen patru DJ, care mai de care mai bine pregatiti: Rhadoo, Pagal, Kook si Raul Russu. Castigatorul va fi invitat peste o saptamana, tot la Club Kristal, pentru a imparti platanele si gloria cu o alta autoritate in materie: PLUMP Djs din Marea Britanie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.