Totul a avut loc pe Strada Paris din Capitala, in dreptul imobilului cu numarul 34. Echipa cotidianului era formata dintr-un fotoreporter si un sofer, iar masina era inscriptionata. Redactorul-sef adjunct, Ovidiu Zara, a declarat: ""aveam informatii,
Totul a avut loc pe Strada Paris din Capitala, in dreptul imobilului cu numarul 34. Echipa cotidianului era formata dintr-un fotoreporter si un sofer, iar masina era inscriptionata. Redactorul-sef adjunct, Ovidiu Zara, a declarat: ""aveam informatii, in urma materialului publicat de noi azi (nr. - ieri), ca oameni importanti urmeaza sa il viziteze pe Sorin Ovidiu Vantu. Am trimis o echipa care avea sarcina de a fotografia cine intra si cine iese de la SOV. La un moment dat am fost sunat de fotoreporter ca doi malaci i-au luat aparatul si i-au confiscat cardul, apoi au intrat in casa la SOV"" La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de Politie de la Sectia 1, fiindca fapta comisa de ""omul de langa casa"" al lui Vantu se numeste talharie. O data cu oamenii legii au ajuns si mai multe echipe de jurnalisti. Primii politisti au fost tinuti la poarta pret de 10 minute, dupa care au fost invitati in casa. La iesire, unul dintre politisti a afirmat: ""Semnalmentele agresorului se confirma"", dupa care nu a putut decat sa dea neputincios din umeri. A doua echipa, de la Biroul de Investigatii Criminale al Sectiei 1, nici ea nu a putut face mai mult. Abia cand la fata locului a ajuns si adjunctul Sectiei 1, comisarul Gheorghe Pana, investigatiile incep.
SCUZE TARDIVE. Prima data prin servitorul sau, Sorin Ovidiu Vantu il invita pe politist la discutii. Ce s-a vorbit inauntru nu stim, dar cert este ca SOV si-a cerut scuze, prin intermediul politistului, fata de atitudinea bodyguardului. Apoi un servitor a iesit din curte si s-a indreptat catre soferul care asistase la talharirea fotoreporterului. Acesta i-a inmanat un card pentru un aparat de fotografiat. La scurt timp, aflam ca Sorin Ovidiu Vantu a inmanat cardul furat catre Clubul Roman de Presa si ca unitatea de stocare returnata nu este cea furata.
Intr-un comunicat trimis la redactie, Sorin Ovidiu Vantu regreta faptul ca persoana care ii asigura paza a dat amploare acestui fenomen. (Gabi Golea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.