Compania News Corp., controlata de omul de afaceri Rupert Murdoch, cea de-a cincea mare companie media din lume, ar putea anunta o crestere de 20 la suta a profiturilor pentru cel
de-al doilea semestru fiscal, dupa ce vanzarile de filme (pe c
Compania News Corp., controlata de omul de afaceri Rupert Murdoch, cea de-a cincea mare companie media din lume, ar putea anunta o crestere de 20 la suta a profiturilor pentru cel
de-al doilea semestru fiscal, dupa ce vanzarile de filme (pe casete si suport digital) au urcat pana la recordul de un miliard de dolari, transmite Bloomberg.
Productiile cinematografice precum "The Day After Tomorrow" si "I. Robot" au generat un profit de 18 centi pe actiune, comparativ cu 15 centi in urma cu un an, estimeaza un grup de 12 analisti chestionati de Thomson Financial.
Compania va anunta, astazi, rezultatele financiare, pentru prima data de cand si-a mutat sediul de la Sydney la New York (in luna noiembrie a anului trecut).
Veniturile operationale generate de divizia de filme ar putea consemna o crestere de 34 de procente pana la 346 de milioane de dolari, a afirmat Peter Mirsky, analist in cadrul societatii Oppenheimer&Co din New York. Performantele inregistrate de aceasta divizie au determinat compania sa majoreze numarul de productii cinematografice pe care le va distribui anul acesta, de la 20 la 25, a anuntat Hutch Parker, presedintele studioului de filme 20th Century Fox, care apartine News Corp. Actiunile companiei se tranzactionau, la Bursa din New York, in crestere cu 13 centi pana la 17,58 de dolari per titlu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.