Dupa ce le-a recomandat bucurestenilor sa-si ia lopeti mai mari pentru a curata zapada din fata casei, prefectul Capitalei, Mioara Mantale, s-a gandit sa-i si invete cum sa procedeze. Totodata, Mantale ar vrea ca cetatenii sa fie mai responsabili si
Dupa ce le-a recomandat bucurestenilor sa-si ia lopeti mai mari pentru a curata zapada din fata casei, prefectul Capitalei, Mioara Mantale, s-a gandit sa-i si invete cum sa procedeze. Totodata, Mantale ar vrea ca cetatenii sa fie mai responsabili si constienti de rolul important in actiunea de deszapezire a orasului. "Fiecare asociatie de locatari va primi, miercuri, o adresa in care va fi trecut un apel al autoritatii locale, dar si sanctiunile prevazute de lege pentru necuratarea zapezii din jurul imobilului", a anuntat prefectul. Cat priveste costurile tiparirii adreselor si numarul de asociatii de locatari, Mioara Mantale a spus ca nu a facut un calcul si nu stie exact la cat se ridica, dar operatiunea este urgenta mai ales ca meteorologii au transmis noi avertizari. Oricum, costurile tiparirii si expedierii adreselor vor fi suportate de bugetele primariilor de sector.
Pe de alta parte, primarul general interimar, Razvan Murgeanu, a anuntat ca il va amenda pe primarul sectorului 5, Daniel Marian Vanghelie, pentru sarea aruncata in exces pe arterele din sectorul 5. Insa, ieri, pentru motivul mentionat mai sus a fost amendata, cu 25 de milioane de lei, doar conducerea ADP sector 5.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.