Asa cum v-ati obisnuit in ultimii doi ani, seara de miercuri este rezervata, in Twice, intalnirilor cu vedete. "Funtastic Party" si-a recuperat prezentatorii. Dupa o luna petrecuta in SUA, Mihai si Florin de la Hi-Q se pregatesc pentru reintalnirile
Asa cum v-ati obisnuit in ultimii doi ani, seara de miercuri este rezervata, in Twice, intalnirilor cu vedete. "Funtastic Party" si-a recuperat prezentatorii. Dupa o luna petrecuta in SUA, Mihai si Florin de la Hi-Q se pregatesc pentru reintalnirile lor saptamanale din Twice. In aceasta seara, de la ora 22.00, "Funtastic Party" va capata, in mod cert, accent american. Mihai si Florin vor profita de ocazie pentru a povesti celor prezenti aventurile lor in tara tuturor posibilitatilor.
De-a lungul timpului, la petrecerile de miercuri au fost prezente numeroase vedete, printre care Akcent, Simplu, TNT, Marius Moga, Activ, O-zone, Unu', Class, Impact, Parazitii, Delia si Phoenix.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.