Nu se poate sa nu fi observat cum orasul incepe sa se coloreze usor-usor in diverse nuante de rosu. De la cel mai palid roz, la cel mai aprins rosu. Nu este o iluzie optica, pur si simplu se apropie cea mai mare sarbatoare a indragostitilor de pretut
Nu se poate sa nu fi observat cum orasul incepe sa se coloreze usor-usor in diverse nuante de rosu. De la cel mai palid roz, la cel mai aprins rosu. Nu este o iluzie optica, pur si simplu se apropie cea mai mare sarbatoare a indragostitilor de pretutindeni: Valentine's Day. Cum nu se putea gasi o zi mai nimerita, in valtoarea inimioarelor si declaratiilor, KissFM este hotarat sa stabileasca Recordul National la Sarut Simultan.
In acest sens, amorezii, indragostiti de Directia 5, sunt invitati luni, 14 februarie, la Sala Palatului. Pentru a preintampina eventualele accidente, rugam doritorii sa-si perfectioneze exercitiul: fie pe perechi, fie la oglinda, iar balsamul de buze sa fie prezent in cantitati indestulatoare. "Ingerul meu", show-ul pregatit de KissFM si Directia 5, are ingredientul absolut necesar pentru stabilirea acestui maret obiectiv: muzica de calitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.