Actorul Keanu Reeves, care a jucat in filmele de succes "Speed" si "Matrix", a primit o stea pe Bulevardul Celebritatilor. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, actorul american, in varsta de 40 de ani, va fi de acum inainte detinatorul stelei cu n
Actorul Keanu Reeves, care a jucat in filmele de succes "Speed" si "Matrix", a primit o stea pe Bulevardul Celebritatilor. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, actorul american, in varsta de 40 de ani, va fi de acum inainte detinatorul stelei cu numarul 2.277 de pe acest celebru bulevard. El si-a facut debutul ca actor de televiziune, iar mai apoi, pasiunea sa pentru hochei pe gheata l-a ajutat sa obtina un rol in filmul "Youngblood" al lui Peter Markle, unde a jucat alaturi de Patrick Swayze si Rob Lowe. In anul 1994, filmul "Speed", unde a avut-o ca partenera pe Sandra Bullock, i-a adus recunoasterea pe plan international. Acest mare succes a fost urmat de cateva esecuri, pentru ca, in anul 1999, filmul "Matrix" sa dea un nou suflu carierei sale. Keanu Reeves se va reintalni cu Sandra Bullock in luna martie, cand vor juca impreuna in comedia romantica "Il Mare". Ecranizarea prezinta povestea de dragoste intre un medic solitar si un arhitect frustrat. Filmul va aparea pe piata la inceputul anului 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.