Presedintele american, George W. Bush, l-a numit pe ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, in functia de adjunct al consilierului pentru securitate nationala. Crouch il va inlocui in aceasta functie pe Stephen Hadley, numit consilier pentru
Presedintele american, George W. Bush, l-a numit pe ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, in functia de adjunct al consilierului pentru securitate nationala. Crouch il va inlocui in aceasta functie pe Stephen Hadley, numit consilier pentru securitate nationala, functie in care ii succede Condoleezzei Rice, numita secretar de stat.
Jack Crouch este ambasador in Romania din mai 2004 si anterior, din august 2001 pana in octombrie 2003, a fost adjunct al secretarului Apararii pe probleme de securitate internationala. In aceasta calitate, el a fost consilier al secretarului Apararii, Donald Rumsfeld, in chestiuni referitoare la NATO, Europa, Rusia, republicile din Asia Centrala, lupta impotriva proliferarii nucleare si controlul asupra armamentului.
Jack Crouch, in varsta de 46 de ani, a detinut functii in Pentagon si in timpul mandatului prezidential al lui George Bush (1989-1993), tatal actualului presedinte american.
Presedintele american George Bush nu a nominalizat inca persoana care il va inlocui pe Crouch in postul de ambasador la Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.