FC Dinamo a primit din partea Comisiei Federale pentru Statutul Jucatorului interdictia de mai face transferuri pana la 15 februarie in urma unui litigiu cu FC Farul si totodata a fost instiintat ca nu va mai fi programat la jocurile oficiale din cam
FC Dinamo a primit din partea Comisiei Federale pentru Statutul Jucatorului interdictia de mai face transferuri pana la 15 februarie in urma unui litigiu cu FC Farul si totodata a fost instiintat ca nu va mai fi programat la jocurile oficiale din campionat, dupa 16 februarie, daca nu-si achita obligatiile financiare fata de clubul constantean. "Ne vom achita datoria fata de Farul in timp util. Nu se pune problema sa ajungem sa nu fim programati in campionat", a declarat directorul sportiv al gruparii dinamoviste, Constantin Danilescu. Ieri, chiar inainte de intrarea in vigoare a acestei decizii, "cainii"l-au cedat pana in vara pe Vlad Munteanu, jucatorul urmand sa se alature lotului "bancar" astazi. Mijlocasul dinamovist si-a luat la revedere de la coechipierii sai prin marcarea unicului gol al echipei lui Andone in meciul amical pierdut ieri la Urziceni, in fata Unirii, din Divizia B. Golurile invingatorilor au fost marcate de G. Dumitru (20, 27p), pentru dinamovisti deschizand scorul Vl. Munteanu (13). Meciul a fost unul destul de tensionat, arbitrul intalnirii, Alexandru Tudor, acordand numai putin de trei lovituri de la 11 metri, dintre care doua au fost ratate, si cinci cartonase galbene. Andone a inceput meciul in urmatoarea formula: Stelea - L. Goian, I. Badea, R. Stefan - Fl. Petre, O. Burca, I. Tames, Semegin - Baltoi, T. Moldovan, Vl. Munteanu. In partea a doua a intalnirii, antrenorul dinamovist a schimbat complet echipa, pe teren facandu-si aparitia Gaev - Galamaz, Vatavu, Iordache - Ilin, Margaritescu, Grigorie, Pulhac - Mihalcea, Cl. Niculescu, Ad. Cristea. In ciuda schimbarilor facute, "cainii rosii" nu au reusit mare lucru, singurul eveniment semnificativ fiind penalty-ul ratat de Cl. Niculescu, care a incercat o scarita, insa mingea a lovit bara transversala. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.