Insula indoneziana Java a fost afectata, ieri, de un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, au anuntat seismologii, in timp ce alte doua seisme au fost inregistrate in Taiwan, epicentrul fiind localizat la 19 kilometri sud de orasul
Insula indoneziana Java a fost afectata, ieri, de un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade pe scara Richter, au anuntat seismologii, in timp ce alte doua seisme au fost inregistrate in Taiwan, epicentrul fiind localizat la 19 kilometri sud de orasul Lumajang. La Taipei, serviciile de seismologie au anuntat ca doua cutremure s-au produs ieri in Taiwan, insa primele informatii date publicitatii nu au semnalat existenta unor victime sau daune materiale. Un prim cutremur, cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter, a avut loc la 15 kilometri sud de orasul Ilan, la o adancime de opt kilometri. Un alt seism, cu magnitudinea de 5,3 grade, s-a produs la 11 kilometri nord de aceeasi localitate si la 75 de kilometri profunzime.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.