Serviciul telefonic de urgente 112 a fost luat, ieri, cu asalt, in doar doua ore fiind anuntata amplasarea a nu mai putin de patru bombe in Capitala. Primul apel a fost inregistrat la 9.09 si viza Palatul Parlamentului si Spitalul Universitar de Urge
Serviciul telefonic de urgente 112 a fost luat, ieri, cu asalt, in doar doua ore fiind anuntata amplasarea a nu mai putin de patru bombe in Capitala. Primul apel a fost inregistrat la 9.09 si viza Palatul Parlamentului si Spitalul Universitar de Urgenta. Politistii spun ca au fost sunati de la un telefon public, iar, dupa voce, cred ca este vorba despre un copil. La scurt timp, au urmat telefoane de amenintare vizand etajul doi al Complexului comercial Mall, la 10.55 si Palatul Cotroceni, la 11.19. Ultimul apel s-a facut de la un telefon mobil cu cartela de catre un barbat. Palatul Parlamentului si Palatul Cotroceni au mai fost vizate, in ultimele zile, de false alarme cu amplasarea de dispozitive explozive.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.