Aratandu-se preocupat de soarta principalului partid de opozitie, presedintele interimar al PD, Emil Boc, a afirmat luni seara ca ar fi util ca, pentru succesul reformei PSD, liderul partidului, Adrian Nastase, sa preia modelul Basescu si sa candidez
Aratandu-se preocupat de soarta principalului partid de opozitie, presedintele interimar al PD, Emil Boc, a afirmat luni seara ca ar fi util ca, pentru succesul reformei PSD, liderul partidului, Adrian Nastase, sa preia modelul Basescu si sa candideze la Primaria Capitalei.
In opinia lui Boc, o eventuala victorie a lui Nastase in lupta pentru primaria bastionului care nu a fost cucerit niciodata de PSD i-ar acorda acestuia legitimitatea necesara infrangerii opozitiei conservatoare din partid. Boc a facut aceasta declaratie in cadrul unei emisiuni difuzate de un post de televiziune local din Cluj-Napoca. Presedintele interimar al PD considera ca doar in acest fel Nastase va putea sa arate opiniei publice ca "este un om politic viabil". Boc crede ca Adrian Nastase ar fi obligat sa faca un asemenea gest politic si pentru ca "doreste foarte mult sa refaca PSD", castigarea alegerilor locale la Bucuresti l-ar ajuta in acest demers. Intr-un gest de curtoazie neobisnuit liderul PD a recunoscut ca Adrian Nastase are un spirit de gospodar, care il recomanda pentru Primaria Capitalei. "Ca presedinte al PSD si ca fost premier al Romaniei, domnul Adrian Nastase are o carte de vizita care il recomanda pentru aceasta competitie", a afirmat Boc.
Declaratiile presedintelui interimar al PD ar putea contine o insemnata doza de cinism, fiind putin probabil ca fostul premier, cu o imagine erodata timp de patru ani de guvernare, sa fie votat de bucuresteni, data fiind optiunea acestora electorala anti-PSD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.