BancPost a emis, pana la sfarsitul lunii ianuarie, peste 1,4 milioane de carduri valide si detine o cota de 25% din piata de profil, se arata intr-un comunicat al bancii. Potrivit comunicatului, banca detine locul doi in randul emitentilor de card di
BancPost a emis, pana la sfarsitul lunii ianuarie, peste 1,4 milioane de carduri valide si detine o cota de 25% din piata de profil, se arata intr-un comunicat al bancii. Potrivit comunicatului, banca detine locul doi in randul emitentilor de card din Romania, pe care activeaza 20 de institutii de credit.
Din totalul cardurilor BancPost valide, ponderea cea mai mare este detinuta de cele emise sub sigla Visa, cu peste 1,1 milioane de instrumente electronice de plata, si 300.000 MasterCard.
"Astfel, BancPost isi pastreaza in continuare pozitia de lider pe piata locala a emitentilor de carduri VISA", se mai arata in comunicat.
Potrivit datelor publicate de BNR in buletinul lunar privind comportamentul populatiei si agentilor economici in profil teritorial, la finele anului trecut, bancile aveau in portofoliu 5,7 milioane de carduri active. Din datele publicate pana acum, BancPost si BRD detin peste jumatate din totalul cardurilor active.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.