AC Siena a anuntat oficial transferul romanului Alin Stoica, acesta semnand un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire pentru inca un an, cu gruparea clasata pe locul 18 (din 20) in Serie A. Stoica, reprezentat de GEA World, este consid
AC Siena a anuntat oficial transferul romanului Alin Stoica, acesta semnand un contract valabil pana in vara, cu drept de prelungire pentru inca un an, cu gruparea clasata pe locul 18 (din 20) in Serie A. Stoica, reprezentat de GEA World, este considerat jucator comunitar deoarece detine si cetatenie belgiana. Nascut pe 10 decembrie 1979, la Bucuresti, Stoica a plecat de la Steaua la Anderlecht, la varsta de 16 ani. Pentru alb-violeti a jucat 128 de meciuri, in care a marcat 23 de goluri. A castigat titlul cu Anderlecht in 2001. Din august 2002 a trecut la FC Bruges, ca jucator liber de contract, unde a jucat 24 de meciuri si a marcat cinci goluri (campion in 2003). Desi mai avea contract pana in vara, Stoica si-a reziliat acum doua saptamani contractul cu FC Bruges. Siena joaca in aceasta seara, acasa, cu Cagliari, in etapa a 22-a din Serie A. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.