Walter Zenga a declarat ieri ca Steaua are un program bun in stagiul din Italia. "Cate meciuri ar trebui sa facem, zece? Mi se pare un program normal, facut cu cap. Nu va conta rezultatul din meciul cu Inter, este un meci amical, vor lipsi si cativa
Walter Zenga a declarat ieri ca Steaua are un program bun in stagiul din Italia. "Cate meciuri ar trebui sa facem, zece? Mi se pare un program normal, facut cu cap. Nu va conta rezultatul din meciul cu Inter, este un meci amical, vor lipsi si cativa jucatori care vor fi convocati la echipa nationala. Este o partida foarte interesanta. De fiecare data cand ma intorc in Italia este foarte important pentru mine, este tara mea. Voi fi putin emotionat, nu va fi o anumita ambitie insa, ambitia mea este ca echipa sa mearga bine, sa devin un antrenor care stie meserie", a spus Zenga, care a adaugat ca a discutat cu selectionerul Victor Piturca pe tema jucatorilor care nu vor fi convocati pentru meciul amical Romania - Slovacia din Cipru, dar ca este corect ca Piturca sa anunte detaliile convorbirii. Intrebat daca este nemultumit de Neaga, Zenga a afirmat: "Am spus eu vreodata ca sunt nemultumit de Neaga sau ca are jucatorul vreo problema cu Steaua?". Zenga a mentionat ca nu este adeptul cantonamentelor, insa acum nu exista alta solutie. "Toate echipele stau cam 20 de zile in cantonament. Din punctul meu de vedere, 12 zile in Cipru sunt deja prea mult, eu unul sunt plictisit de aceste cantonamente, dar alta solutie nu era. In Romania nu ne puteam pregati, pe 16 februarie avem meci in Cupa UEFA si eu sunt primul care le-am spus fotbalistilor: "Imi pare rau, stiu care este problema cu familiile", dar le-am zis ca daca vor, saptamana viitoare, pot veni in Italia sotiile, prietenele, copiii. Nu este nici un fel de problema", a comentat Zenga. Antrenorul stelist a afirmat ca Steaua este in grafic pentru meciul cu Valencia. "As fi dorit mai mult de la turneul din Cipru, insa eu sunt un perfectionist. Nu pot pretinde ca dupa 12 zile de antrenament echipa sa fie pregatita suta la suta. Mai am insa doua saptamani la dispozitie, va fi total diferit de ce a fost in Cipru", a spus Zenga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.