Compania care administreaza portalul de Internet Yahoo a decis sa ofere utilizatorilor sai informatii financiare pe care le va prelua in mod direct de la Bursele de Valori, asa cum fac si alte firme care ofera informatii on-line, transmite Reuters, c
Compania care administreaza portalul de Internet Yahoo a decis sa ofere utilizatorilor sai informatii financiare pe care le va prelua in mod direct de la Bursele de Valori, asa cum fac si alte firme care ofera informatii on-line, transmite Reuters, citat de Mediafax. Oferind acest serviciu, Yahoo va concura cu furnizorii de informatii financiare cum sunt Dow Jones & Co si Reuters Group, care publica date preluate de la Burse. Vicepresedintele Yahoo, Craig Forman, a declarat ca portalul va continua sa ofere date primite de la furnizori precum Reuters, dar a aratat ca firma doreste sa-si imbunatateasca "flexibilitatea si controlul" asupra informatiilor financiare pe care le primeste si distribuie.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.