Tehnicianul Gheorghe Tadici a fost numit in functia de antrenor principal al echipei nationale feminine de handbal a Romaniei, in cadrul sedintei de luni a Consiliului de Administratie al Federatiei Romane de Handbal. Tadici, care antreneaza in preze
Tehnicianul Gheorghe Tadici a fost numit in functia de antrenor principal al echipei nationale feminine de handbal a Romaniei, in cadrul sedintei de luni a Consiliului de Administratie al Federatiei Romane de Handbal. Tadici, care antreneaza in prezent echipa de club Silcotub Zalau, va fi secondat pe banca tehnica de Dumitru Musi, tehnicianul formatiei Tomis Constanta.
Presedintele FRH, Cristian Gatu, a declarat ca a fost infiintat si un lot B reprezentativ. "Sedinta nu este incheiata. Va pot comunica doar numele celor care vor conduce loturile. Astfel: Gheorghe Tadici si Dumitru Musi se vor ocupa de nationala A, in timp ce nationala B va fi condusa de Mariana Tirca si Aurelian Rosca", a spus Gatu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.