Mihai Stoichita, antrenorul Otelului Galati, a declarat ca acest an va fi pentru formatia sa si pentru "Poli" AEK Timisoara unul al supravietuirii. "Spre deosebire de Timisoara, noi avem si handicapul terenului de joc, caci pentru a face performanta
Mihai Stoichita, antrenorul Otelului Galati, a declarat ca acest an va fi pentru formatia sa si pentru "Poli" AEK Timisoara unul al supravietuirii. "Spre deosebire de Timisoara, noi avem si handicapul terenului de joc, caci pentru a face performanta trebuie sa te exprimi pe o suprafata de joc buna. Anul acesta este greu pentru ambele formatii, vom vedea ce vom face de la anul", a spus Stoichita. Acesta a condus, ieri, pentru prima data la Galati un antrenament al Otelului. Reveniti din stagiul de la Predeal, galatenii se vor antrena pe terenul "Siderurgistul" pana pe 4 februarie, cand se va pleca intr-un turneu de pregatire in Grecia. Stoichita a afirmat ca nu a semnat inca intelegerea cu Otelul, dar ca in urmatoarele doua zile va deveni si in acte antrenorul echipei galatene, desi este nemultumit de intarzierea transferurilor dorite. "Multumit voi fi in momentul in care voi avea jucatorii pe care i-am cerut, cat mai multi si cat mai buni. Din tara as vrea sa-i aduc pe Badescu si Schumacher, iar din strainatate pe armenii Haciatrian si David Gregorian", a comentat Stoichita. Antrenorul galatean a adaugat ca nu si-a dorit cantonamentul de la munte si ca este nemultumit de faptul ca a gasit multi jucatori accidentati. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.