Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca jucatorii echipei sale trebuie sa uite de diferentele care ii separa de CF Valencia, adversara din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. St
Presedintele executiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat ieri, pe Aeroportul International "Henri Coanda", ca jucatorii echipei sale trebuie sa uite de diferentele care ii separa de CF Valencia, adversara din 16-imile de finala ale Cupei UEFA. Stoica a precizat ca a urmarit meciul pe care Valencia l-a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Athletic Bilbao (revenind de la 0-2 pe final de meci), in campionatul Spaniei. "Daca o echipa ar intalni Valencia din ultimele 30 de minute ale acestui meci, e de rau. Poate ca vom intalni Valencia din primele 60 de minute. Important este ca baietii sa se autodepaseasca si sa uite pe "Mestalla" de diferentele care ne separa la aceasta ora", a subliniat Stoica. Acesta a spus ca nu exista nici o disensiune intre conducerea gruparii din Ghencea si atacantul Adrian Neaga. "Este o incercare de destabilizare a singurei echipe romanesti calificate in primavara europeana. Nu am avut nici o disputa cu Neaga in turneul din Cipru", a comentat Stoica. Intrebat care a fost castigul stagiului din Cipru, Stoica a raspuns: "Probabil ca vremea. Nu are nici o importanta ce a fost pana acum, determinanta pentru Steaua este perioada care urmeaza", a adaugat presedintele executiv al FC Steaua.
Pitu nu mai este in lot
Stoica a precizat ca mijlocasul Adrian Pitu nu mai este jucatorul Stelei. "Pitu nu participa la turneul din Italia. In urma unei intelegeri de la achizitionarea lui Banel Nicolita, Pitu este jucatorul Timisoarei. Trebuie sa-si dea si jucatorul acordul, iar in cazul in care nu va ajunge la un acord cu clubul timisorean, este liber sa-si gaseasca un alt angajament. Este exclus ca el sa continue cu noi, mai ales ca mai avea contract pana la sfarsitul acestui campionat", a spus Stoica. Acesta a mai adaugat ca "Poli" AEK Timisoara nu a devenit un pericol pentru echipa sa. "Este benefic daca va mai exista o echipa care isi va propune titlul sau macar o participare in cupele europene. Astfel, se va mari numarul echipelor care pot prezenta un pericol pentru formatiile obisnuite sa castige mai usor acasa si sa piarda la fel de usor in deplasare", a spus Stoica. Steaua a plecat ieri in Italia, pentru un stagiu de pregatire care se va incheia pe 14 februarie, cand se va deplasa la Valencia, pentru meciul din prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA. In cadrul turneului din Italia, Steaua va disputa trei meciuri amicale: cu echipa italiana de amatori Angri, pe 3 februarie, cu Grazer AK, din Austria, pe 5 februarie, si cu Inter Milano, pe 9 februarie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.