Ringul Bursei Romane de Marfuri a gazduit in ultimele 2 saptamani ale lunii ianuarie tranzactii de peste 200 milioane de lei, respectiv 7 milioane de dolari.
Cele 17 proceduri au fost organizate pentru achizitia si vanzarea de marfuri precum
Ringul Bursei Romane de Marfuri a gazduit in ultimele 2 saptamani ale lunii ianuarie tranzactii de peste 200 milioane de lei, respectiv 7 milioane de dolari.
Cele 17 proceduri au fost organizate pentru achizitia si vanzarea de marfuri precum motorina, uleiuri, materiale refolosibile, aparataj electric, servicii de paza si asigurari, kitt-uri de reparatie. CFR Calatori se afla pe primul loc in topul ordonatorilor BRM, cu tranzactii de peste 2,6 milioane de dolari realizate in perioada 17- 28 ianuarie 2005. La mica distanta de primul loc se afla Electrica, cu tranzactii de peste 2,2 milioane de dolari.
Schimburi cu valori ridicate au mai realizat si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice, Regia Autonoma de Transport Bucuresti si MApN.
Diferentele favorabile de pret obtinute in favoarea ordonatorilor BRM au fost si ele semnificative in perioada mai sus mentionata, totalizand peste 300.000 de dolari, respectiv 4,10 la suta in termeni reali. Cea mai importanta imbunatatire de pret fata de pretul de pornire, 35 la suta in termeni reali, a fost obtinuta in cadrul licitatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.