In clasamentele jucatorilor profesionisti de tenis date publicitatii ieri, cel mai bun tenisman roman, Andrei Pavel, a coborat mai multe locuri. In clasamentul ATP Race, care contabilizeaza anual rezultatele din turneele de Mare Slem, circuitul Maste
In clasamentele jucatorilor profesionisti de tenis date publicitatii ieri, cel mai bun tenisman roman, Andrei Pavel, a coborat mai multe locuri. In clasamentul ATP Race, care contabilizeaza anual rezultatele din turneele de Mare Slem, circuitul Masters Series, precum si cele mai bune cinci rezultate ale jucatorilor, dupa succesul de la Australian Open, pe primul loc a urcat rusul Marat Safin, cu 200 de puncte, fiind urmat de australianul Hewitt, 183 puncte si elvetianul Federer, 140 p. Pavel, aflat pe locul 23 in urma cu doua saptamani, a coborat pe 37, cu 16 puncte, in timp ce Victor Hanescu a patruns si el in aceasta ierarhie, ocupand pozitia a 73-a, cu 7 puncte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.