Ion Iliescu n-are de gand sa joace un rol decorativ in PSD. "Desi am 75 de ani, am vigoarea de la 45 de ani", a explicat, citat de Mediafax, fostul sef al statului faptul ca nu se multumeste cu functia de presedinte onorific al social-democratilor. M
Ion Iliescu n-are de gand sa joace un rol decorativ in PSD. "Desi am 75 de ani, am vigoarea de la 45 de ani", a explicat, citat de Mediafax, fostul sef al statului faptul ca nu se multumeste cu functia de presedinte onorific al social-democratilor. Mai mult, Iliescu a adaugat ca nu are nici un conflict cu Adrian Nastase, dimpotriva, formeaza o echipa care ar putea lucra solidar pe viitor. "Sunt oameni care isi imagineaza lucrurile: grupul lui Nastase, grupul lui Iliescu. Eu zic ca Nastase este omul meu, ca eu l-am adus in partid, eu l-am propulsat. Toti sunt intr-un fel oamenii mei. Am un fel de raspundere fata de felul in care au mers lucrurile in acest partid, si cu bune si cu rele, si cu aceeasi raspundere ma voi angaja sa-l innoim, cu oameni care aduc un aer nou, proaspat", a mai spus Iliescu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.