Ionel Danciulescu a semnat ieri un contract, valabil pana la 30 decembrie 2005, cu Shandong Luneng Taishan FC si va primi pentru aceasta perioada un salariu de 400.000 de dolari. Dinamo va primi 500.000 de dolari, atacantul fiind transferat sub forma
Ionel Danciulescu a semnat ieri un contract, valabil pana la 30 decembrie 2005, cu Shandong Luneng Taishan FC si va primi pentru aceasta perioada un salariu de 400.000 de dolari. Dinamo va primi 500.000 de dolari, atacantul fiind transferat sub forma de imprumut. Initial, Danciulescu trebuia sa semneze pentru Shenzhen Jianlibao, campioana Chinei, insa intelegerea a cazut din motive financiare. "Danciu-gol" efectuase duminica vizita medicala, insa impresarul sau, Victor Becali, care il insoteste in China, nu a mai fost de acord cu contractul propus de Shenzhen! Becali s-a repliat imediat si a ajuns la un acord cu Shandong, vicecampioana Chinei, detinatoarea cupei si a supercupei! Shandong a anuntat ieri transferul romanului pe site-ul sau oficial. Shandong este antrenata din ianuarie 2004 de un sarb, Ljubisa Tumbakovic, si este calificata pentru editia din acest an a Ligii Campionilor Asiei. Shandong este o grupare finantata de firmele "Shandong Electric Power Group" si "Luneg Group", dar si de 11 persoane particulare. Clubul se afla la sud de orasul Jinan si dispune de un complex sportiv care se ridica la cele mai inalte standarde, stadionul avand o capacitate de 45.000 de locuri si fiind dotat cu nocturna. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.