Grupul polonez Can-Pack va investi, in acest an, 26 de milioane de euro in constructia unei fabrici de cutii din aluminiu pentru bauturi racoritoare si bere. Fabrica va fi amplasata in zona Berceni din Capitala si va crea, pentru inceput, 140-150 de
Grupul polonez Can-Pack va investi, in acest an, 26 de milioane de euro in constructia unei fabrici de cutii din aluminiu pentru bauturi racoritoare si bere. Fabrica va fi amplasata in zona Berceni din Capitala si va crea, pentru inceput, 140-150 de locuri de munca. Inceputa in toamna anului trecut, constructia unitatii va fi data in functiune la sfarsitul lunii mai a acestui an, iar productia va fi destinata atat producatorilor interni, cat si celor de pe piata externa. Can-Pack mai detine in Romania, prin intermediul subsidiarei Pol-Am-Pack, fabrica de ambalaje metalice pentru alimente Amep-Pack Tecuci, al carui pachet majoritar l-a preluat de la fostul Fond al Proprietatii de Stat in anul 1998.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.