"Vitamina Vesela''. Nu, nu este o noua vitamina pentru copii, ci o echipa de face painteri care ''deseneaza'' fetele micutilor cu ''vopseluri antialergice si sclipici''. Din echipa ''Vitamina Vesela'' fac parte sase tineri care, pe langa face paintin
"Vitamina Vesela''. Nu, nu este o noua vitamina pentru copii, ci o echipa de face painteri care ''deseneaza'' fetele micutilor cu ''vopseluri antialergice si sclipici''. Din echipa ''Vitamina Vesela'' fac parte sase tineri care, pe langa face painting, se ocupa de animatie, iluzionism si teatru de papusi.
''Cand sunt mici, copiii traiesc intr-o lume a fanteziei. Deseori, cand port peruca, micutii ma intreaba daca este parul meu adevarat, iar eu le spun ca este par de clovn'', ne povesteste Victoria Doja, face painter.
Echipa are contracte cu marile centre comerciale sau este chemata, indeosebi in week-end, la ''petreceri private''. Pentru ''serviciile oferite'', tinerii percep intre 1 si 1,3 milioane de lei. ''Mergem si in spitalele de copii, unde oferim gratuit spectacole. Cineva spunea ca inima fericita este ca un medicament pentru trup'', afirma Victoria. Catorva zeci de copii, si chiar parinti, care au trecut, ieri, pe la Muzeul ''Grigore Antipa'' le-au fost "transformate" fetele in fluturi si boticuri de animale. Apoi, ei au participat la carnavalul organizat de ''Vitamina Vesela'' si Farmaciile Help Net.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.