Falsele alarme cu bomba au continuat si in week-end. Potrivit agentiei Mediafax, Spitalul Municipal din Sebes a fost, ieri, tinta unei false alarme cu bomba, cercetarile stabilind ca autorul apelului a fost Vasile Draghici, un barbat internat acolo s
Falsele alarme cu bomba au continuat si in week-end. Potrivit agentiei Mediafax, Spitalul Municipal din Sebes a fost, ieri, tinta unei false alarme cu bomba, cercetarile stabilind ca autorul apelului a fost Vasile Draghici, un barbat internat acolo si care a reusit sa fuga. Acesta a sunat in jurul orei 4.00 si a anuntat ca in Sectia de chirurgie a Spitalului Municipal s-a amplasat o bomba. O echipa operativa a verificat sectiile unitatii medicale, stabilind ca alarma a fost falsa. O amenintare privind amplasarea unei incarcaturi explozive la Palatul Parlamentului a fost primita telefonic, vineri seara, primele cercetari stabilind ca autorul apelului ar putea fi un copil. SPP a aplicat procedurile specifice de verificare, dar nu a fost confirmata existenta vreunei incarcaturi explozive in cladirea Palatului Parlamentului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.