Ca urmare a "sangeroasei" partide de vanatoare organizate de Ion Tiriac la Balc, ministrul agriculturii a dispus verificarea modului in care a fost atribuit fondul de vanatoare. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a spus sambata ca evenimentul o
Ca urmare a "sangeroasei" partide de vanatoare organizate de Ion Tiriac la Balc, ministrul agriculturii a dispus verificarea modului in care a fost atribuit fondul de vanatoare. Ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur, a spus sambata ca evenimentul organizat de omul de afaceri Ion Tiriac, la care au participat o multime de personalitati, a fost legal, dar incredintarea fondului catre omul de afaceri a fost atribuita fara licitatie publica, ca si in cazul altor 69 de domenii de vanatoare. Flutur a dispus verificarea tuturor documentelor de concesionare a fondului de vanatoare, fiind posibil ca fosta conducere a ministerului sa fie actionata in Justitie.
Pentru a limita pe viitor numarul de trofee de vanatoare obtinute de pasionati, ministrul a mai decis ca vanatoarea de ursi sa fie posibila doar in intervalul 15 septembrie-31 decembrie, iar in primavara sa fie interzis.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.