Otelul Galati a invins cu 4-1 pe Chimia Brazi intr-un meci amical disputat ieri la Predeal. Golurile Otelului au fost inscrise de V. Tanase (2), D. Oprea si C. Craciun. Antrenorul Mihai Stoichita (foto), aflat la primul sau meci pe banca tehnica a fo
Otelul Galati a invins cu 4-1 pe Chimia Brazi intr-un meci amical disputat ieri la Predeal. Golurile Otelului au fost inscrise de V. Tanase (2), D. Oprea si C. Craciun. Antrenorul Mihai Stoichita (foto), aflat la primul sau meci pe banca tehnica a formatiei galatene, a folosit urmatorul unsprezece: Cernea - Rohat, Zeciu, D. Munteanu - M. Calin, Izvoreanu, V. Tanase, Dragomir - C. Craciun, D. Oprea, Mozacu. Au mai evoluat Toporan, Macare si Ungureanu. Jucatorii V. Iacob, Nemtanu si Aldea nu au fost utilizati din cauza unor accidentari. Fotbalistii galateni au revenit la Galati din stagiul de pregatire efectuat la Predeal si se vor antrena in localitate pana pe 4 februarie, cand este programat un turneu in Grecia. Otelul va disputa cinci meciuri amicale, stabilindu-se partide cu Aris Salonic, PAOK Salonic si Iraklis Salonic, precum si cu doua formatii de divizie inferioara * Tot ieri, FC Farul a trecut cu 2-1, intr-un meci amical, de Callatis Mangalia. Golurile au fost marcate de Cristocea (11) si Baicu (75), respectiv Kogalin (42). Antrenorul Petre Grigoras a trimis in teren, in prima repriza, urmatoarea formula de echipa: Curca - Morarasu, Barbu, Schiopu, Florea - Gurita, Lungu, Usurelu, Todoran - Cristocea, V. Gheorghe. In repriza a doua au evoluat: Unchias - Farmache, Morarasu, Schiopu, Florea - R. Iacob, Posteuca, Voiculet, Tascute - Doicaru, Baicu. In aceasta partida nu au evoluat Pascovici si Liviu Mihai, ambii accidentati, si nici camerunezul Ernest Esombe, care a plecat in Franta. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.