Ringo Starr, fost membru al trupei Beatles, se va transforma in super-erou de animatie si va combate fortele raului intr-un serial a carui lansare este prevazuta pentru 2006, transmite Mediafax. Bateristul trupei Beatles, in varsta de 64 de ani, a se
Ringo Starr, fost membru al trupei Beatles, se va transforma in super-erou de animatie si va combate fortele raului intr-un serial a carui lansare este prevazuta pentru 2006, transmite Mediafax. Bateristul trupei Beatles, in varsta de 64 de ani, a semnat un contract de parteneriat cu Stan Lee, creatorul unor personaje precum Spider-Man, X-Men sau Hulk. Lee are acordul lui Starr pentru a crea un personaj inspirat de persoana acestuia. Lucrul la serial va incepe anul acesta, urmand ca rezultatul sa fie lansat pe DVD si eventual difuzat la televizor in primul trimestru din 2006, a aratat, joi, compania lui Lee, POW!. Ringo Starr va asigura si vocea personajului, prezentat drept "un super-erou fara voie". "Va fi una dintre aventurile cele mai interesante pe care le-am trait vreodata", a declarat muzicianul. "Ringo este apreciat in toata lumea pentru ca este aproape de oameni si este foarte intelept. Super-eroul nostru va intruni aceste calitati, pe langa puterile sale secrete", a adaugat Stan Lee. Acesta nu este primul contact al lui Lee cu filmul de animatie. El a aparut cu mult inainte intr-un episod din serialul "The Simpsons", dar si in filmul "Yellow submarine" al celor de la Beatles, . Ringo Starr si Paul McCartney sunt ultimii supravietuitori din trupa Beatles, dupa decesele lui John Lennon si George Harrison. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.