Plecarea lui Danciulescu in China, la campioana Shenzen Jianlibao (imprumut pe 10 luni; salariu de 350.000 de dolari pentru jucator; suma de transfer de 500.000 pentru club), precum si anuntatele cedari ale lui Fl. Petre si Galamaz (in Coreea de Sud,
Plecarea lui Danciulescu in China, la campioana Shenzen Jianlibao (imprumut pe 10 luni; salariu de 350.000 de dolari pentru jucator; suma de transfer de 500.000 pentru club), precum si anuntatele cedari ale lui Fl. Petre si Galamaz (in Coreea de Sud, la FC Seul) au starnit inca o data furia fanilor dinamovisti. Acestia au fost indemnati pe site-ul lor oficial sa vina in numar cat mai mare la meciul amical cu Inter Gaz Bucuresti, care va avea loc astazi, la ora 12, pe Stadionul "Faur", pentru a protesta fata de deciziile conducerii clubului de a vinde cei mai buni jucatori. "Veniti in numar cat mai mare si bagati frica in acesti nemernici care isi bat joc de Dinamo", se arata in mesajul suporterilor FC Dinamo. "Ce se intampla in aceste zile la Dinamo este inimaginabil. Transferuri pe care altii le fac in decursul unui an sau chiar doi, Dinamo le face in doua zile. In loc sa se construiasca o echipa, se recicleaza jucatori dati afara din Turcia sau jucatori care si-au condus echipa spre ultimul loc al Diviziei A. La Dinamo nu mai canta N&D, canta ASIA si se pleaca tot in ASIA", comenteaza suporterii dinamovisti evenimentele de la Dinamo. Fanii protesteaza si impotriva unui eventual transfer al olteanului Plesan, dupa ce FC Dinamo a tratat joi cu Universitatea Craiova achizitionarea mijlocasului. "Conducerea lui Dinamo a innebunit: 500.000 de dolari plus Vlad Munteanu, Tames si Tibor Moldovan la schimb cu Plesan?! Oare exista conducatori mai hoti decat la Dinamo? Oare exista conducatori mai prosti decat la Dinamo? Oare exista cineva sa ne scape de ei cumva? La fiecare sase luni, sau chiar mai des, acesti derbedei ne omoara. Niste golani care au ajuns sa conduca cel mai iubit club din Romania si care fura de noua ani neincetat. Plecati dracului de la Dinamo!", se arata in mesajele de pe "Dinamo-online", site-ul oficial al fanilor alb-rosii.
Negocieri cu Ov. Petre si Tamas
Dinamo a demarat ieri negocierile cu Ovidiu Petre, dupa ce Galatasaray a anuntat ca renunta la mijlocasul roman. Conform unor surse din cadrul clubului dinamovist, Petre ar urma sa vina gratis, dar va fi detinut in coproprietate de Dinamo si de Galatasaray. "Acum studiez oferta lui Dinamo, dar si pe cea primita de la Timisoara.
Gica Popescu, impresarul meu, mi-a spus ca in acest moment am aceste doua oferte de a juca in Romania", a spus Petre, tentat sa vina mai degraba la Dinamo, cu care ar putea juca in cupele europene. De asemenea, Dinamo il vrea si pe Gabriel Tamas, care s-ar putea desparti de Spartak Moscova.
Tamas ar putea veni in "groapa" sub forma de imprumut sau definitiv la schimb cu un alt jucator. Dinamo il ofera rusilor pe Vl. Munteanu. "Sunt gata sa vin la Dinamo, daca sunt dorit.
Dar, trebuie sa fiu platit la fel ca la Spartak", a spus Tamas, care incaseaza la gruparea moscovita peste 350.000 de dolari anual. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.