Adrian Mutu este tot mai aproape de a deveni oficial jucatorul lui Juventus, dupa ce gruparea torineza l-a imprumutat pe croatul Igor Tudor la Siena, pana la finalul sezonului. Tudor, in varsta de 26 de ani, a castigat doua titluri de campion al Ital
Adrian Mutu este tot mai aproape de a deveni oficial jucatorul lui Juventus, dupa ce gruparea torineza l-a imprumutat pe croatul Igor Tudor la Siena, pana la finalul sezonului. Tudor, in varsta de 26 de ani, a castigat doua titluri de campion al Italiei cu Juventus, in 2002 si 2003. Astfel, Juventus a eliberat un loc de jucator extracomunitar, astfel incat Mutu poate fi inscris oficial la liga. Mutu a semnat contractul cu Juventus, fiind adus la Torino sub forma de imprumut, pe cinci ani, de la Livorno. Mutu a fost nevoit sa semneze mai intai cu Livorno, care avea liber un loc de extracomunitar, apoi a trecut la Juventus, care nu avea voie sa aduca jucatori extracomunitari decat din Italia. Acum, dupa plecarea lui Tudor, Juventus il poate legitima oficial pe "Briliant", termenul limita fiind 31 ianuarie. Mutu este suspendat pana la 18 mai si ar putea juca pentru Juventus in ultimele doua etape din Serie A si, daca va fi cazul, in finala Ligii Campionilor. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.