Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, a declarat ca la campioana de toamna a Ucrainei vor mai veni jucatori straini, dupa ce in cursul acestei saptamani a transferat doi brazilieni, Jadson si Ivan. Antrenorul roman s-a declarat multumit de no
Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtar Donetk, a declarat ca la campioana de toamna a Ucrainei vor mai veni jucatori straini, dupa ce in cursul acestei saptamani a transferat doi brazilieni, Jadson si Ivan. Antrenorul roman s-a declarat multumit de noile sale achizitii, "doi jucatori obisnuiti cu succesele la Atletico Paranaense, vicecampioana Braziliei", considerandu-le drept "vitale". Lucescu a afirmat ca mai asteapta si alti jucatori la Sahtar, pentru ca gruparea din Donetk sa ajunga in elita Europei.
"Avem nevoie sa formam o echipa cu jucatori puternici fizic, dar cu o tehnica buna. Asemenea jucatori au nevoie de timp pentru a se adapta, dar sper ca Matuzalem ii va ajuta sa reuseasca acest lucru intr-un timp cat mai scurt", a adaugat Lucescu. Antrenorul roman a apreciat ca benefic turneul efectuat in Turcia si s-a referit si la viitoarea adversara din Cupa UEFA, Schalke: "E de ajuns sa ii urmaresti rezultatele. Suntem constienti ca vor fi doua meciuri foarte importante pentru noi, iar Schalke este o echipa valoroasa si echilibrata". Din lotul deplasat de Sahtar in Spania fac parte, printre altii, Barcauan, Stoican, Rat si Florea. Marica este in continuare accidentat. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.