Patinatorul roman Gheorghe Chiper a reusit sa-si imbunatateasca performanta realizata la ultima editie a Europenelor, unde s-a clasat pe un onorant loc noua, si a intrat in elita celor mai buni opt sportivi ai turneului final continental desfasurat i
Patinatorul roman Gheorghe Chiper a reusit sa-si imbunatateasca performanta realizata la ultima editie a Europenelor, unde s-a clasat pe un onorant loc noua, si a intrat in elita celor mai buni opt sportivi ai turneului final continental desfasurat in aceste zile la Torino. Dupa o evolutie foarte buna in cadrul programului scurt, care i-a adus un senzational loc sapte, Chiper a reusit un exercitiu liber aclamat de fanii italieni si a coborat o singura pozitie, clasandu-se pe locul opt in topul final, cu o zestre de 180,86 p, in vreme ce rusul Evgheni Plusenko (227,14 p) a cucerit titlul continental in dauna fostului campion, francezul Brian Joubert (224,43 p). Reamintim ca in concursul feminin de patinaj artistic Romania va fi reprezentata de Roxana Luca, revenita pe gheata de putin timp dupa o absenta de aproape un an. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.