Presedintele Traian Basescu a declarat, joi noaptea, la intoarcerea din Polonia, ca recenta vizita la Bruxelles a delegatiei conduse de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost extrem de bine primita, aceasta schimband cu totul "impresia pe care in m
Presedintele Traian Basescu a declarat, joi noaptea, la intoarcerea din Polonia, ca recenta vizita la Bruxelles a delegatiei conduse de premierul Calin Popescu Tariceanu a fost extrem de bine primita, aceasta schimband cu totul "impresia pe care in mod incorect PSD a construit-o despre fosta opozitie". El a adaugat ca "pana si socialistii sunt socati sa constate ca Partidul Democrat nu este un partid de dreapta, care se indreapta spre extremism". "Din pacate, PSD, administratia Iliescu-Nastase au facut gigantice deservicii Romaniei, ducand o politica de discreditare a fostei opozitii - actuala putere. Nesansa lor este ca acum se discrediteaza pe ei, pentru ca nici un ministru din delegatia care l-a insotit pe premierul Tariceanu si nici premierul Tariceanu nu au facut vreo referire la mostenirea lasata de PSD, ci pur si simplu au afirmat: <>", a declarat Traian Basescu.
Presedintele a precizat ca nu este un angajament al PSD, ci unul al Guvernului Romaniei, iar obligatia autoritatilor de la Bucuresti este sa duca la indeplinire toate promisiunile, "inclusiv in situatia in care un guvern incompetent a negociat prost".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.