Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, a declarat ieri ca Florentin Petre nu se va transfera in Coreea de Sud, acolo unde este dorit de FC Seul. "Petre nu pleaca. Eu nu stiu nimic de vreo oferta. Oricum, daca se vor face transferuri de jucatori
Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, a declarat ieri ca Florentin Petre nu se va transfera in Coreea de Sud, acolo unde este dorit de FC Seul. "Petre nu pleaca. Eu nu stiu nimic de vreo oferta. Oricum, daca se vor face transferuri de jucatori, se vor face numai din zone pe care Andone le considera acoperite. Noi nu vom lasa posturi descoperite", a afimat oficialul dinamovist. Badea a negat de asemenea zvonurile privind achizitiile de jucatori pe care le pregateste Dinamo. "Nu este adevarat ca purtam negocieri cu Ovidiu Petre si nu stiu daca el este dorit de Dinamo. Cel mai bine stie acest lucru antrenorul. Iar in ceea ce il priveste pe Tamas, eu nu cunosc sa vina aici", a spus presedintele, precizand ca transferul lui Plesan "a cazut din cauza conjuncturii create, si nu din cauza problemelor financiare". Intrebat ce parere are despre protestele suporterilor, nemultumiti de plecarile pe banda ale jucatorilor dinamovisti, Badea a raspuns: "Noi nu provocam aceste reactii ale suporterilor. Nu stiu daca sunt suparati. Dar, deocamdata, nu a plecat decat un jucator cu adevarat important, este vorba despre Danciulescu. Restul sunt dintre cei care au fost adusi si nu au confirmat. Eu am spus la inceputul lui decembrie ca la 6-7 jucatori le vom gasi alte echipe, iar acest lucru se intampla acum". (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.