Steaua a pierdut ieri cu scorul de 0-1 partida disputata impotriva formatiei sarbe Zemun Belgrad, locul sase la finalul turului din prima liga sarba, bifand astfel primul esec al acestui stagiu de pregatire. Zenga a inceput meciul in formula M. Tudor
Steaua a pierdut ieri cu scorul de 0-1 partida disputata impotriva formatiei sarbe Zemun Belgrad, locul sase la finalul turului din prima liga sarba, bifand astfel primul esec al acestui stagiu de pregatire. Zenga a inceput meciul in formula M. Tudor - Keca, Curt, Baciu, Nesu - Nicolita, Pitu, Lovin, Bostina - Dinita, A. Cristea . "Ros-albastrii" au debutat in forta si au reusit sa obtina un penalty in minutul 22, cand Dinita a fost impins de un adversar. Lovitura de pedeapsa a fost executata slab de Bostina, portarul sarb respingand fara probleme. In minutul 30 sarbii au inscris dintr-o lovitura de pedeapsa dupa un fault in careu al lui Nesu. In repriza secunda Steaua a schimbat complet linia de fund, pe teren facandu-si aparitia Ogararu, Radoi, Ghionea, P Marin. De asemenea, Paraschiv a intrat in locul lui Pitu insa echipa lui Zenga nu a reusit sa-si creeze vreo ocazie de gol. Finalul partidei nu a adus decat o bataie generala intre cele doua echipe, starnite de un conflict intre Ghionea si un adversar, ambii eliminati. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.