Era imposibil ca urmarind interviul cu Radu Timofte, de la Realitatea Tv, gandul sa nu ma duca la delicioasele comedii de odinioara "Sa radem cu Stan si Bran"! Iar parafrazarea din titlu nu e deloc fortata. Informatiile uluitoare pe care ni le-a serv
Era imposibil ca urmarind interviul cu Radu Timofte, de la Realitatea Tv, gandul sa nu ma duca la delicioasele comedii de odinioara "Sa radem cu Stan si Bran"! Iar parafrazarea din titlu nu e deloc fortata. Informatiile uluitoare pe care ni le-a servit seful SRI ar fi trebuit sa ne infricoseze sau, poate, sa ne umple de recunostinta pentru munca spionilor nostri care vegheaza asupra vietii presedintelui, dar si a noastra, a prapaditilor de jurnalisti, cu telefoanele ascultate de niste oameni rai. Cu tot respectul pentru munca lucratorilor din SRI, declaratiile sefului lor multora dintre telespectatori le-or fi starnit rasul. Pai, cum sa nu te amuzi cand, dupa 15 ani de tranzitie si capitalism salbatic, cand s-a furat si s-au facut afaceri necurate de ni s-a dus buhul in lume, se trezeste un clan din lumea interlopa sa-i vrea capul lui Traian Basescu!? Ba chiar mafiotii nostri sa angajeze "killeri" din strainatate ca sa-i ia maul presedintelui doar pentru ca acesta nu-si incepe nici o declaratie fara referire la lupta impotriva coruptiei? Dar informatia e informatie si ea trebuie verificata. Iar SPP are datoria sa nu doarma, oamenii generalului Gabriel Naghi - alt sef pe picior de plecare - fiind nevoiti sa alcatuiasca planuri complexe, menite sa contracareze atentatele comandate de mafioti! Tare as fi vrut sa vad fata hatra a presedintelui Basescu cand seful SRI i-a adus la cunostinta primejdia ce-l paste! Poate ne-o povesti chiar el vreodata cum a hahait cu ochii la drobul de sare indicat de Timofte, exact inainte de caderea capului lui Virgil Ardelean, seful altui serviciu preocupat de ascultarea telefoanele ziaristilor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.