Comisarul Liviu Naghi a declarat ieri ca Politia nu are de ce sa se autosesizeze dupa ce primarul George Scripcaru i-a acuzat pe jucatorii lui FC Brasov ca participa la meciuri aranjate. "Nu avem de ce sa ne autosesizam si sa-i chemam la audieri pe j
Comisarul Liviu Naghi a declarat ieri ca Politia nu are de ce sa se autosesizeze dupa ce primarul George Scripcaru i-a acuzat pe jucatorii lui FC Brasov ca participa la meciuri aranjate. "Nu avem de ce sa ne autosesizam si sa-i chemam la audieri pe jucatorii lui FC Brasov. Nici pe George Scripcaru nu il vom chema la audieri", a spus comisarul Liviu Naghi, seful biroului de relatii cu presa din cadrul IPJ Brasov. In cadrul unei emisiuni televizate, primarul Brasovului declarase ca are informatii despre unii jucatori de la echipa ardeleana care nu-si apara corect sansele contra unor sume de o mie sau doua de euro, refuzand insa sa nominalizeze pe cineva. George Scripcaru este plecat din tara intr-o misiune oficiala. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.