Ministrul sanatatii, Mircea Cinteza, a gasit antidotul unor metehne din institutia sa. El a spus ca in curand vor fi definitivate Contractul cadru si Normele de aplicare ale acestuia in spitale. Ministrul apreciaza ca prin dezvoltarea asistentei medi
Ministrul sanatatii, Mircea Cinteza, a gasit antidotul unor metehne din institutia sa. El a spus ca in curand vor fi definitivate Contractul cadru si Normele de aplicare ale acestuia in spitale. Ministrul apreciaza ca prin dezvoltarea asistentei medicale primare acordata de medicii de familie si ambulatoriu de specialitate, dezvoltarea ingrijirilor la domiciliu se va reduce presiunea asupra spitalelor.

Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu (PSD), s-a trezit abia ieri sa trimita si el o sesizare la Curtea Constitutionala cu privire la declaratiile sefului statului prin care se cerea declansarea procedurilor parlamentare de demitere a sefilor celor doua Camere ale Parlamentului. Trebuie spus ca Adrian Nastase, colegul sau de la Camera Deputatilor, a trimis duminica o sesizare identica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.