Marius Mitu, mijlocasul roman al lui Lierse, a ocupat locul trei in clasamentul celor mai buni jucatori din campionatul Belgiei, informeaza AFP. Fostul jucator al Craiovei a obtinut 71 de puncte in clasamentul trofeului care poarta denumirea "Pantofu
Marius Mitu, mijlocasul roman al lui Lierse, a ocupat locul trei in clasamentul celor mai buni jucatori din campionatul Belgiei, informeaza AFP. Fostul jucator al Craiovei a obtinut 71 de puncte in clasamentul trofeului care poarta denumirea "Pantoful de Aur". Pe primul loc s-a clasat Vincent Kompany, fotbalistul lui Anderlecht Bruxelles, cu 507 puncte, urmat de Luigi Pieroni, de la Mouscron, transferat intre timp la Auxerre, cu 104 puncte. Pe locul patru s-a clasat suedezul Christian Wilhelmsson, tot de la Anderlecht, cu 70 de puncte, iar pozitia a cincea a fost ocupata de croatul Bosko Balaban, de la FC Bruges, cu 69 de puncte. In alta ordine de idei, conform unor informatii aparute in presa belgiana, Mitu este foarte aproape de a parasi Lierse la sfarsitul acestui campionat. Mijlocasul roman este in discutii avansate cu Anderlecht, campioana en-titre si ocupanta locului doi in campionatul belgian, dar de serviciile sale se mai intereseaza Genk si La Gantoise, din Belgia, si Trabzonspor, din Turcia. Mitu termina contractul cu Lierse la vara. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.