Capitalul social al Alro Slatina va fi majorat, prin aport in numerar, cu 161,7 miliarde lei pana la nivelul de 2.111 miliarde lei, in urma subscrierilor actionarilor firmei, informeaza un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti. Marc
Capitalul social al Alro Slatina va fi majorat, prin aport in numerar, cu 161,7 miliarde lei pana la nivelul de 2.111 miliarde lei, in urma subscrierilor actionarilor firmei, informeaza un comunicat al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti. Marco Industries BV, actionarul majoritar, a subscris 31,2 milioane actiuni cu o valoare totala de 160,5 miliarde lei, in timp ce minoritarii doar 236.860 actiuni, reprezentand 1,18 miliarde lei aport la majorarea capitalului social. Restul de 14,5 milioane actiuni nesubscrise vor fi anulate. Astfel, participatia Marco Industries a ajuns la 76,08 la suta, in timp ce pachetul detinut de Conef a fost diminuat la 1,74 la suta, iar cel al AVAS la 16,7 la suta din actiunile Alro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.