Conducerea echipei feminine de baschet Livas Targoviste a recunoscut, intr-o conferinta de presa organizata, miercuri seara, in orasul Turnului Chindiei, ca nu va plati amenda de 15.000 de euro pe care i-a acordat-o forul european pentru neprezentare
Conducerea echipei feminine de baschet Livas Targoviste a recunoscut, intr-o conferinta de presa organizata, miercuri seara, in orasul Turnului Chindiei, ca nu va plati amenda de 15.000 de euro pe care i-a acordat-o forul european pentru neprezentarea la meciul retur din sferturile de finala ale Conferintei de Sud din FIBA Women Cup. De altfel, patronul echipei, omul de afaceri cipriot Yannakis Ioannou, a declarat ca nu s-a prezentat la meciul din Israel din motive financiare si ca nu intelege de ce nu a fost sprijinit de FRB, fara sa-si dea seama, insa, ca un club privat nu poate primi ajutor financiar din partea unui for care gestioneaza un buget provenit de la Stat. In plus, Ioannou a afirmat cu nonsalanta ca amenda va fi platita in cele din urma de FR Baschet, deoarece, in caz contrar, echipele romanesti nu se vor mai putea inscrie in cupele europene! Un gest care va atrage repercusiuni din partea Biroului Federal si a Adunarii Generale a FRB, asa cum ne-a declarat telefonic din Elvetia presedintele Ioan Dobrescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.