Situatia lui Adrian Mutu este departe a se fi linistit, chiar daca Juventus a anuntat ca, de la 1 februarie, romanul va fi oficial al torinezilor si se va putea pregati cu echipa lui Capello.
Si asta pentru ca in ciuda faptului ca Mutu a decis
Situatia lui Adrian Mutu este departe a se fi linistit, chiar daca Juventus a anuntat ca, de la 1 februarie, romanul va fi oficial al torinezilor si se va putea pregati cu echipa lui Capello.
Si asta pentru ca in ciuda faptului ca Mutu a decis sa-si retraga apelul de la FA impotriva fostei sale echipe, Chelsea nu vrea sa se consoleze cu gandul ca nu mai recupereaza nimic din investitia facuta in 2003 in Mutu. Gruparea londoneza vrea in continuare o compensatie financiara dupa ce i-a reziliat contractul atacantului, in pofida faptului ca jucatorul si-a retras apelul facut la Federatia Engleza (FA) pentru concediere ilegala, informeaza cotidianul "Daily Telegraph".
"Mutu are vremuri grele, viitorul sau fiind in dubiu", a titrat "Daily Telegraph", notand ca dupa ce a semnat contractul cu Juventus Torino nu a mai considerat necesar sa continue apelul facut la FA.
Apelul atacantului Adrian Mutu trebuia judecat ieri. "Oricum, Chelsea incearca sa oblige FA sa
nu-i dea Federatiei Italiene dezlegarea jucatorului, deoarece oficialii clubului londonez vor o compensatie financiara dupa rezilierea contractului sau", a scris sursa citata.
"Conform regulamentelor FA, daca angajamentul unui jucator s-a incheiat, el este liber sa semneze pentru un alt club. Chelsea vrea insa sa recupereze o parte din cele 16 milioane de lire sterline pe care le-a platit Parmei in 2003, sustinand ca, luand o substanta interzisa, jucatorul si-a reziliat contractul, nu invers. Este un caz in care este posibil ca Chelsea sa ajunga la tribunal, chiar daca fotbalistul prefera ca problema sa se rezolve <>", a mai precizat cotidianul britanic.
Conform acestuia, Asociatia Fotbalistilor Profesionisti din Anglia (PFA) considera ca daca FA aplica regulamentele, protestul clubului Chelsea nu are sorti de izbanda. "Aruncandu-l pe Mutu, Chelsea va fi vazuta ca si cum ar vrea si ar manca apoi prajitura altora asteptand si bani pe deasupra", a scris sursa citata. Agentia "Goal" informeaza ca dupa ce si-a retras memoriul, Mutu "este liber sa-si continue cariera la Juventus".
"Oricum, FA nu poate elibera certificatul international de transfer Federatiei Italiene pana la solutionarea definitiva a cazului", a scris "Goal.com", in timp ce ziarul "The Sun" a notat ca FA tine in continuare <> si insista ca jucatorul sa urmeze programul de reabilitare pana sa i se dea dreptul sa evolueze in Italia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.