Antrenorul Octavian Belu a recunoscut, ieri, in fata instantei Tribunalului Bucuresti, ca a primit bani de la Oana Petrovschi, precizand insa ca suma i-a fost data potrivit unei reguli neoficiale mondiale, practicata la competitii private unde antren
Antrenorul Octavian Belu a recunoscut, ieri, in fata instantei Tribunalului Bucuresti, ca a primit bani de la Oana Petrovschi, precizand insa ca suma i-a fost data potrivit unei reguli neoficiale mondiale, practicata la competitii private unde antrenorii nu primesc bani de la organizatori.
Antrenorul Belu a explicat astfel instantei civile a Tribunalului Bucuresti ca a primit aproximativ trei mii de euro de la fosta gimnasta Oana Petrovschi, dar ca nu a fortat-o sa faca acest lucru si nu a conditionat primirea acestei sume de prezenta tinerei la competitiile sportive.
Antrenorii lotului feminin de gimnastica sunt acuzati de fosta gimnasta de tratamente inumane, pe care ar fi fost nevoita sa le suporte in timpul antrenamentelor. Oana Petrovschi i-a chemat pe cei doi antrenori in judecata si le-a cerut aproximativ 1,5 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.