The Fire of Anatolia, unul dintre cele mai tari grupuri de dans din lume, a sosit, ieri, pentru prima oara, in Romania. Proaspat revenita dintr-un turneu in China, unde a sustinut patru manifestari in cladirea Parlamentului, trupa formata din 78 de d
The Fire of Anatolia, unul dintre cele mai tari grupuri de dans din lume, a sosit, ieri, pentru prima oara, in Romania. Proaspat revenita dintr-un turneu in China, unde a sustinut patru manifestari in cladirea Parlamentului, trupa formata din 78 de dansatori si 110 instrumentisti (care imbina elementele simfonice cu cele populare) va sustine asta seara, la Bucuresti, un grandios spectacol.
Dornica sa mai adopte cateva miscari de dans noi, pe care sa le exerseze la ''Surprize, surprize'', Andreea Marin va urca pe scena Salii Palatului in calitate de prezentator.
Pretul unui bilet este de 100.000 lei si, respectiv, 3.000.000 lei, in functie de asezarea in sala.
The Fire of Anatolia este un proiect unic care s-a nascut avand la baza episoade din mitologia si istoria Turciei, reusind sa sintetizeze elemente si figuri care provin din diferite regiuni ale Anatoliei.
Mustafa Erdogan a facut primii pasi in realizarea visului sau demarand acest proiect sub numele de Sultans of the Dance.
Anunturile pentru auditii au fost inserate in presa si 90 de dansatori au fost selectati din 750 de participanti.
A fost un efort indelung sustinut sub stricta indrumare si supraveghere a dieteticienilor, a instructorilor de dans si a expertilor in etnografie si folclor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.