Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca nu este afectat de faptul ca Victor Piturca, selectionerul Romaniei, are in vedere doar patru jucatori dinamovisti pentru meciul amical cu Slovacia, care va avea loc pe 9 februarie, la Larnaca, inform
Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a declarat ca nu este afectat de faptul ca Victor Piturca, selectionerul Romaniei, are in vedere doar patru jucatori dinamovisti pentru meciul amical cu Slovacia, care va avea loc pe 9 februarie, la Larnaca, informeaza site-ul oficial al clubului. "Nu sunt suparat pe Piturca. Intr-un fel ma avantajeaza aceasta alegere pentru ca pot aborda jocurile amicale din Turcia cu un lot aproape complet. Astept insa de la Piturca sa convoace si jucatori de la Dinamo, echipa care anul trecut, cand era la Steaua, i-a suflat campionatul si Cupa Romaniei", a spus Andone. In lotul largit al jucatorilor din campionatul intern susceptibili de a fi convocati pentru meciul amical cu Slovacia se afla zece stelisti si doar patru dinamovisti (Bogdan Stelea, Florentin Petre, Ionel Danciulescu si Claudiu Niculescu). Bogdan Stelea, portarul lui Dinamo, a afirmat ca daca echipa nationala va avea rezultate, va fi liniste si in vestiarul ei. "Nu prea mai speram sa joc, dar in fotbal se demonstreaza inca o data ca totul este posibil. Orice fotbalist viseaza sa joace pentru echipa nationala si ma bucur ca ma voi putea intalni cu unii dintre componentii "generatiei de aur"", a comentat Stelea. Claudiu Niculescu a precizat ca daca va fi chemat, va raspunde convocarii cu multa placere. "Docamdata este vorba de o lista preliminara. Ar fi superb sa revin la echipa nationala", a spus atacantul dinamovist.
"Dinamo nu este rampa de lansare"
Andone a mai declarat ca Plesan trebuie sa vrea sa vina la echipa sa si sa inteleaga ca FC Dinamo nu este o rampa de lansare pentru nici un fotbalist, informeaza acceasi sursa. "Si jucatorul trebuie sa vrea sa vina la Dinamo. Trebuie sa inteleaga ca Dinamo nu este o rampa de lansare pentru nici un jucator. Nu ma intereseaza daca vrea sa vina la Dinamo pentru sase luni", a spus Andone. Gica Popescu, impresarul jucatorului, a declarat ieri ca pentru mijlocasul oltean a picat si varianta transferului la Besiktas. "Acum Plesan nu mai are nici o oferta de afara, pentru ca dupa Galatasaray a picat si varianta Besiktas. Nu stiu daca Dinamo il doreste, pentru ca aceasta este problema cluburilor, nu a noastra", a explicat Popescu. In alta ordine de idei, Angelo Alistar, aflat in ultimele sase luni de contract cu FC Dinamo, se va pregati de luni cu echipa-satelit, care evolueaza in Divizia B, pana la finalul angajamentului. Revenit in tara dupa ce a dat probe de joc la formatia Amkar Perm din Rusia, Ovidiu Burca si-a reluat antrenamentele cu Dinamo si intra in continuare in calculele lui Andone. De asemenea, Dinamo a anuntat ca nu a luat in considerare nici o oferta de imprumut pentru Vlad Munteanu, in ciuda zvonurilor conform carora ar putea fi cedat la FC National sau Universitatea Craiova. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.