Adriean Videanu este trimis de PD la Primaria Capitalei. Vicepremierul a fost desemnat, ieri, de Biroul Permanent National candidatul democratilor pentru Bucuresti. "Desemnarea lui Adriean Videanu este o continuare fireasca a politicii PD de a utiliz
Adriean Videanu este trimis de PD la Primaria Capitalei. Vicepremierul a fost desemnat, ieri, de Biroul Permanent National candidatul democratilor pentru Bucuresti. "Desemnarea lui Adriean Videanu este o continuare fireasca a politicii PD de a utiliza cele mai bune resurse umane in alegerile locale, ca o forma de respect pentru cetateni", a explicat Emil Boc decizia conducerii democrate. Deocamdata, vicepremierul ramane la Palatul Victoria. In urmatoarea perioada Alianta D.A. va face un sondaj de opinie in urma caruia va decide daca Ludovic Orban sau Adriean Videanu o va reprezenta in cursa pentru Bucuresti. In cazul in care va fi desemnat candidat al aliatilor, Videanu, care este responsabil cu coordonarea activitatilor economice, va demisiona din Guvern, insa dupa incheierea Acordului stand-by cu FMI. Liderul democrat a precizat ca i s-ar parea incorect sa candideze la Primaria Capitalei din postura de viceprim-ministru, pentru ca un astfel de gest ar putea fi interpretat ca o utilizare a institutiilor statului pentru a obtine voturi. Cat priveste tensiunile dintre aliati, dupa lansarea candidaturii lui Ludovic Orban, presedintele PD, Emil Boc, a afirmat ca acestea nu exista, iar actiunile liberalului de utilizare a simbolurilor Aliantei s-au situat "la limita" Protocolului PNL-PD, fiind stopate in urma deciziei Consiliului National de Conducere al Aliantei Dreptate si Adevar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.