Tamás Polgár, in varsta de 55 de ani, este noul presedinte executiv al GTS Central Europe, grup care ofera companiilor servicii integrate de telecomunicatii. El il inlocuieste pe Lou Toth, care va iesi la pensie la 31 ianuarie, dupa 11 ani de lucru
Tamás Polgár, in varsta de 55 de ani, este noul presedinte executiv al GTS Central Europe, grup care ofera companiilor servicii integrate de telecomunicatii. El il inlocuieste pe Lou Toth, care va iesi la pensie la 31 ianuarie, dupa 11 ani de lucru in companie.
Profitand de o vasta experienta anterioara in telecomunicatii in Europa, America Latina si Asia, din 1993, Toth a reusit sa extinda afacerile companiei in Cehia, Slovacia, Ungaria, Polonia si Romania, transformand-o intr-un lider independent pe piata serviciilor de telecomunicatii.
Polgár a studiat fizica si economia si a fost consultant al grupului Antel Holdings si al companiei cipriote de investitii Group Menatep, proprietara firmei GTS Central Europe. A fost direct implicat in achizitia firmei Aliatel, furnizorul ceh de servicii de telefonie, Internet si date, inclusiv a filialei Aliatel din Slovacia. "Forta grupului GTS Central Europe sta in pozitiile comerciale si operationale puternice pe care le detin pe pietele locale companiile grupului, cuplate cu o puternica amprenta tehnologica si comerciala la nivel regional. Aceste atribute unice fac ca GTS Central Europe sa impuna pe piata servicii la standarde de calitate deja recunoscute, servicii prin care sa poata satisface orice nevoi de telecomunicatii ale clientilor. In perioada urmatoare GTS Central Europe va continua o politica de achizitii prin care sa-si consolideze pozitia si sa-si dezvolte infrastructura", a declarat Tamás Polgár.
GTS Telecom din Romania, cu sediul in Bucharest Financial Plazza, face parte din GTS Central Europe, de care este legata prin conexiune externa cu fibra optica. In calitate de Accelerator de Afaceri, compania detine propriul DataCenter in Capitala, platforma de gazduire prin care asigura mediul fizic protejat, fiabil si scalabil, pentru ca serverele si aplicatiile clientilor sa functioneze fara intreruperi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.